Witamy w internetowym sklepie ze słodyczami.
Odkryj na nowo Magię Słodkości
Infolinia517-723-039
Twój koszyk ze słodkościami
Koszyk jest pusty
Słodka ciekawostka
Nr 11

Konszowanie przeprowadza się w celu zemulgowania składników masy kakaowej oraz odparowania nadmiaru wody. Konszowanie prowadzi się w temperaturze od 55 do 90 °C (rzadziej: do 105 °C) przez 2 lub 3 doby.

Zobacz inne ciekawostki

Szukasz produktów producenta Doti

Poniżej przedstawiamy wyniki wyszukiwania po tagu 'Doti' w kategorii 'Wszystkie produkty'. Jeśli na liście poniżej nie ma produktu, który Cię interesuje - spróbuj wyszukać według innego tagu lub skontaktuj się z nami, chętnie Ci pomożemy.

Przepraszamy, nie znaleźliśmy produktów dla podanych przez Ciebie kryteriów wyszukiwania.
Copyright © 2012-2017 by GaleriaSlodyczy.pl - Wszelkie prawa zastrzeżone